Sundt indeklima i høj kvalitet

Det er altafgørende for vores velbefindende og helbred, at vi opholder os i rum med et godt indeklima. Har du fx opholdt dig i et indelukket lokale med tung luft eller dårlig lugt i en længere periode, har du sandsynligvis også oplevet ubehag såsom hovedpine og træthed.

Det kan du undgå med MAC500s, som reducer lugtgener, bakterier, vira og luftbårne svampesporer med op til 99,9 %.

​I gennemsnit trækker alle voksne mennesker vejret ind og ud ca. 20.000 gange dagligt, men de færreste bestemmer selv kvaliteten af den luft, de trækker vejret i.

​Kvaliteten af den luft, vi indånder, har dog langt mere vidtrækkende konsekvenser, end mange tror.

For er luftkvaliteten ikke god, fremmes en række luftvejsproblemer såsom allergi, astma, bronkitis og KOL.

Selv om man ikke har helbredsproblemer, kan det alligevel være rart at få renset luften, for eksempel efter madlavning, eller hvis man har husdyr.

​Mange moderne huse er godt isoleret, hvilket er godt for pengepungen, men mindre godt for indeklimaet, idet husene holder meget længe på den dårlige luft.

Det medfører et dårligt indeklima, og her kan en MAC500s gøre en stor forskel – til en overkommelig pris.

Mange års erfaring i branchen

I mere end 30 år har vi solgt luftrenseren MAC500 til private, forretninger, lægeklinikker, offentlige institutioner mv.
Derfor ved vi, at produktet virker, og vi tilbyder fuld returret for MAC500s luftrensere inden for 14 dage – således, at du har mulighed for at teste effekten.

​MAC500s kan anvendes alle steder, hvor der er brug for en lille, transportabel luftrenser, der hurtigt og effektivt kan skabe et bedre indeklima ved at reducere virus, bakterier, lugtgener samt skimmelsvampesporer.

Vores luftrenser er testet på godkendte institutter med miljølaboratorium, der er akkrediteret af DANAK.
​JIMCO’s teknologi vandt EU’s miljøpris for renere teknologi i 1999-2000.

Vi hjælper dig med at få et sundt indeklima

Hos JIMCO A/S er vi klar med professionel rådgivning om, hvordan du kan opnå et godt indeklima. Vi kommer gerne ud og forklarer, hvad vores luftrensere kan, og hvordan de kan hjælpe med at skabe et sundt indeklima, i både private hjem, på arbejdspladser og offentlige steder.

Ring til os på telefon 40 51 99 33​ hvis du vil høre mere om os og vores produkter og ydelser. Vi kører i hele Danmark.