Hotel Villa Gulle

​Hotel Villa Gulle har i adskillige år været den glade ejer af en JIMCO MAC500s luftrenser. ​​Luftrenseren har sit daglige virke i receptionen, som er tæt forbundet med køkken og restaurantarealet.

Read More

Stjernesalonen i Silkeborg

Frisør Lotte Hostrup fra Stjernesalonen i Silkeborg har anskaffet sig en højteknologisk luftrenser, så både kunderne og hun selv bliver fri for at indånde de mange kemikalier, som findes i en moderne salon.

Read More

FamilieJournal – 2011

Jonna Nielsen fra Kolding fik bugt med skimmelsvamp og lugtgener i sit private hjem. Hun slap ligeledes af med en slem hoste med god hjælp af en MAC500s.

Read More

Cityklinikken Odense

Den almene lægepraksis - Cityklinikken i Odense - døjede med et dårligt indeklima. Luften blev tungere i løbet af dagen og både patienter og ansatte var påvirket heraf. Efter installering af fem MAC500-luftrensere…

Read More

Berlingske – 2016

REN LUFT ER SUND FORNUFT! Med en lille effektiv luftrenser i hjemmet kan man blive fri for de usunde, luftbårne mikroorganismer, skimmelsvampe og dårlig lugt forsvinder.

Read More

Fyens Stiftstidende – april 2009

Rudkøbing-firma renser luften for smitte. Virksomheden JIMCO A/S i Rudkøbing producerer prisbelønnede anlæg, der renser og steriliserer luft.

Read More

Fyens Stiftstidende – 2004

Luftrenser gjorde livet værd at leve - for Silhuet! Efter 4 års luftvejslidelser, kan Kirsten Egerup igen ride ham.

Read More

Hendes Verden – 2004

Artikel i Hendes Verden fra 2004.

Read More

Tilfredse kunder